Кавуни на зиму

Кавуни на зиму – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для цього рецепта підійдуть навіть привяленные, або не дуже солодкі – перевірено та випробувано. Закочені вони стають обалденно смачні.

Покроковий рецепт

На трилітровий бутель нам знадобляться такі інгредієнти: кавун, сіль, цукор , оцет, ацетилсаліцилова кислота. Всі. Жодних петрушок, укропов, часничку не потрібно.

2. Моєму кавуни в проточній воді і нарізаємо на невеликі сегменти, щоб добре проходили в горлечко банки.

3. Заливаємо набиті кавуном банки окропом і добре закутуємо чимось теплим (пледом, шубою), нехай постоять 30 хвилин.

4. Зливаємо заливку з бутлі в каструлю, ставимо каструлю на вогонь і додаємо прямо в каструлю 1 столову ложку солі, 3 столові ложки цукру, 3 таблетки аспірину, а коли закипить – 2 столові ложки оцту.

5. Закатуємо і знову добряче закутуємо до повного охолодження. Буває так, що і два дні може так простояти.

Взимку проковтнете язички – це я вам обіцяю.