Фарш бажано готувати самостійно, краще, якщо це буде змішаний фарш з яловичини і баранини.
Інгредієнти
баклажани – 3-4 штуки середні за розміром | |
фарш м’ясний – 600 грам | |
томати – 3 штуки середні | |
зелений перець – 4-5 штук перець брати вузький, довгий, стручковий, середньої гостроти | |
часник – 3-4 зубчики | |
ріпчаста цибуля – 1 головка середнього розміру | |
томатна паста – 2 ст ложки | |
оливкова олія – 50 мл | |
вода – 100 мо | |
сіль – за смаком | |
спеції – за смаком чорний мелений перець, орегано, паприка |
Як приготувати Кебаб із свино-яловичого фаршу з баклажанами (по-турецьки)
Сторінка: 1 2