Фарш бажано готувати самостійно, краще, якщо це буде змішаний фарш з яловичини і баранини.

Інгредієнти
| баклажани – 3-4 штуки середні за розміром | |
| фарш м’ясний – 600 грам | |
| томати – 3 штуки середні | |
| зелений перець – 4-5 штук перець брати вузький, довгий, стручковий, середньої гостроти | |
| часник – 3-4 зубчики | |
| ріпчаста цибуля – 1 головка середнього розміру | |
| томатна паста – 2 ст ложки | |
| оливкова олія – 50 мл | |
| вода – 100 мо | |
| сіль – за смаком | |
| спеції – за смаком чорний мелений перець, орегано, паприка |
Як приготувати Кебаб із свино-яловичого фаршу з баклажанами (по-турецьки)
Сторінка: 1 2
