Дуже смачна котлета,подобається і дітям, і дорослим, хоча трохи гостренькі. Дуже смачно в гарячому вигляді,але і в холодному теж добре. Ідеально підходить,щоб взяти з собою на роботу або в подорож.
Інгредієнти
Картопля – 3-4 шт. | |
Квасоля – 1 стакан | |
Зіра – 1/2 їдальні ложки | |
Куркума – 1 столова ложка | |
Перець чилі мелений – 1/4 чайної ложки | |
Гарам масала – 1 столова ложка | |
Борошно – 3 столові ложки | |
Цибуля червоний – 1/2 головки | |
Кінза – невеликий пучок | |
Сіль – за смаком | |
Рослинне масло – 3 столові ложки |
Готується просто, інгредієнти для приготування картопля-квасоляного кебабу (котлети) легко знайти в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування картопляно-квасоляного кебабу (котлет).
Квасолю і картоплю відварити до готовності.
Цибулю дрібно порізати.
Картоплю потовкти, квасолю потовкти, кінзу дрібно порізати, додати всі інші інгредієнти. Добре перемішати. Сформувати кебаби, обваляти їх у борошні і обсмажити з двох сторін.
Кебаби готові. Приємного апетиту!