Блюдо виходить дуже смачним і незвичайним.
Інгредієнти
Пшенична тортилья – 2 | |
Куряча грудка – 200гр | |
Перець болгарський – 1 | |
Помідор – 1 | |
Цибуля – 1 | |
часник – 2 зубчики | |
томатна паста – 1ст. ложка | |
сир – 50гр. |
Кесаділья-це мексиканське блюдо. Кесаділью можна приготувати з простих продуктів. Традиційно вона складається з пшеничного або кукурудзяного тортильї, і наповнюється сиром.
Покроковий рецепт
Для приготування кесадільї з куркою нам знадобиться: Тортілья, куряча грудка, болгарський перець,помідор,цибуля,часник,томатна паста, сир.
Нарізати куряче філе невеликими шматочками.
Помідор, перець і цибулю порізати на кубики.Часник видавити через часникодавку.
Розігріти сковороду з рослинним маслом і злегка обсмажити цибулю.
До цибулі додаємо курку і обсмажуємо 5 хвилин. Слідом додаємо зелень і часник.
Обсмажуємо близько 7 хвилин. Додаємо томатну пасту за 5 хвилин до готовності.
Беремо чисту сковороду з широким дном, в яку поміщається тортілья. Розігріваємо сковороду і поміщаємо туди тортилью. На половинку коржі викладаємо сир. Як тільки сир злегка почне плавитися, викладаємо начинку з курки і овочів посипаємо сиром, і закриваємо другою половинкою тортилії. Уважно стежте за температурою, тортилья повинна залишатися злегка м’якою.
Розрізаємо тортилью навпіл і подаємо.
Приємного апетиту!