Кесаділья з куркою, помідорами та перцем

Кесаділья з куркою, помідорами та перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо виходить дуже смачним і незвичайним.

Інгредієнти

Пшенична тортилья – 2
Куряча грудка – 200гр
Перець болгарський – 1
Помідор – 1
Цибуля – 1
часник – 2 зубчики
томатна паста – 1ст. ложка
сир – 50гр.

Як приготувати Кесаділья з куркою, помідорами та перцем

Кесаділья-це мексиканське блюдо. Кесаділью можна приготувати з простих продуктів. Традиційно вона складається з пшеничного або кукурудзяного тортильї, і наповнюється сиром.

Покроковий рецепт

Для приготування кесадільї з куркою нам знадобиться: Тортілья, куряча грудка, болгарський перець,помідор,цибуля,часник,томатна паста, сир.


Нарізати куряче філе невеликими шматочками.
Помідор, перець і цибулю порізати на кубики.Часник видавити через часникодавку.

Розігріти сковороду з рослинним маслом і злегка обсмажити цибулю.

До цибулі додаємо курку і обсмажуємо 5 хвилин. Слідом додаємо зелень і часник.
Обсмажуємо близько 7 хвилин. Додаємо томатну пасту за 5 хвилин до готовності.


Беремо чисту сковороду з широким дном, в яку поміщається тортілья. Розігріваємо сковороду і поміщаємо туди тортилью. На половинку коржі викладаємо сир. Як тільки сир злегка почне плавитися, викладаємо начинку з курки і овочів посипаємо сиром, і закриваємо другою половинкою тортилії. Уважно стежте за температурою, тортилья повинна залишатися злегка м’якою.

Розрізаємо тортилью навпіл і подаємо.
Приємного апетиту!