Готуємо пісочне тісто. Розминаємо виделкою масло, перемішуємо з одним яйцем і сіллю, поступово вводимо просіяне і змішану з розпушувачем борошно. Замішуємо тісто і залишаємо в холодильнику, поки воно не знадобиться.
Приступаємо до приготування начинки. На сковороді обсмажуємо на 1 ст. л. рослинної олії порізану кубиками цибулю, потім додаємо порізану кубиками грудинку і гриби, тушкуємо до випаровування зайвої рідини.
Висипаємо в сковороду брокколі, солимо за смаком, готуємо пару хвилин до відтавання капусти і зайвого випаровування соку.
Збираємо пиріг. Натираємо на тертці сир, ріжемо зелень. Три яйця злегка збиваємо з вершками і дрібкою солі. Розподіляємо тісто у формі, закриваючи їм дно і борти.
Викладаємо начинку на тісто, посипаємо зеленню.
Заливаємо начинку омлетною сумішшю і посипаємо сиром.
Випікаємо пиріг у духовці при t 180° с протягом 30-40 хвилин, орієнтуйтеся на свою духовку.
Приємного апетиту!