Кисло-солодкий часниковий соус до риби

Кисло-солодкий часниковий соус до риби – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вилити в ємність рибний соєвий соус.

Додати цукор і розчинити компонент в соусі.

Влити олію. Підсолити соус за смаком. Додати оцет.

Приправити соус червоним гострим перцем за смаком Можна замінити на рубаний свіжий чилі.

Нарізати половинку томата на дуже дрібні шматочки. Подрібнити базилік і часник. Додати компоненти в соус.

Перемішати інгредієнти. Накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник настоюватися. Потрібно всього годину для даного процесу.

Подавати соус до риби. Особливо хороша така заправка з окунем в горіховій шубці. Приємного апетиту!