Класичний медовик – покроковий рецепт

Класичний медовик – покроковий рецепт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Збити яйця з цукром і сіллю.

Помістити в каструлю, додати мед і масло. Довести до кипіння, але не кип’ятити. Весь час помішувати, щоб яйця не згорнулися.

Додати соду. Суміш почне пузиритися.

У кілька прийомів додати борошно і замісити тісто. перекласти в плівку і залишити остигати в холодильнику на дві години.

Через дві години розділити тісто на 8-10 частин.

Розкачати кожен шматочок на пергаменті. З допомогою тарілки вирізати коло діаметром 20 см. Зробити виделкою дірочки по всьому коржу.

Випікати кожен корж разом з обрізками 3-5 хвилин при температурі 200 градусів до золотистого кольору.

Виходить 8-10 тонких коржів.


Для крему сметана олія мають бути кімнатної температури. Спочатку збиваємо масло з цукром, а потім додаємо сметану. Виходить легкий крем. Після охолодження коржів приступаємо до складання торта.


Обрізки подрібнити в блендері і прикрасити торт.