Кокосово-шоколадний рулет без випічки

Кокосово-шоколадний рулет без випічки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Кокосово-шоколадний рулет без випічки

Найважливіше перевага цього кокосово-шоколадного рулету полягає в тому, що його не потрібно готувати в духовці.

Інгредієнти:

– дрібна стружка кокосова (175 г);

– жирне молоко (34 мл);

– порошкове какао без добавок (шість ст. ложок);

– білий шоколад (84 м);

– цукрова пудра для начинки і рулету (по 120 р);

– розсипчасте печиво будь-яке (460 м);

– м’яке масло вершкове солодке для начинки і рулету (по 260 м).

Наламати шматками будь-якого розміру печиво і відправити його в глибоку ємність, потім подрібнити за допомогою блендера, додати в цю посудину з порошком какао і необхідну кількість цукрової пудри.

Вершкове масло розтопити на водяній бані, відправити його в посуд з пісочної сумішшю, влити трохи молока, добре перемішати, після цього розстелити на робочій поверхні кухонного столу пергаментний папір. Розкласти на ній пісочно-вершкову масу, розрівняти так, щоб вийшов акуратний прямокутний пласт завтовшки 6 мм, відправити його на п’ять хвилин в морозильну камеру і охолодити.

Розтопити на водяній бані вершкове масло, потім додати в нього шматочки білого шоколаду, прогрівати ці компоненти кілька хвилин при постійному помішуванні.

Остудити вершково-шоколадну масу, додати в неї залишилася цукрову пудру і кокосову стружку, добре перемішати, після цього вийняти з морозильної камери пергамент з пісочним пластом. Змастити його кокосово-шоколадною начинкою, потім загорнути в щільний рулет, перекласти на блюдо і відправити на чотири години в холодильну камеру.

По закінченні вищевказаного часу вийняти їх холодильника кокосово-шоколадний рулет, нарізати його скибочками і подавати до чаю зі збитими вершками.