Найважливіше перевага цього кокосово-шоколадного рулету полягає в тому, що його не потрібно готувати в духовці.
Інгредієнти:
– дрібна стружка кокосова (175 г);
– жирне молоко (34 мл);
– порошкове какао без добавок (шість ст. ложок);
– білий шоколад (84 м);
– цукрова пудра для начинки і рулету (по 120 р);
– розсипчасте печиво будь-яке (460 м);
– м’яке масло вершкове солодке для начинки і рулету (по 260 м).
Наламати шматками будь-якого розміру печиво і відправити його в глибоку ємність, потім подрібнити за допомогою блендера, додати в цю посудину з порошком какао і необхідну кількість цукрової пудри.
Вершкове масло розтопити на водяній бані, відправити його в посуд з пісочної сумішшю, влити трохи молока, добре перемішати, після цього розстелити на робочій поверхні кухонного столу пергаментний папір. Розкласти на ній пісочно-вершкову масу, розрівняти так, щоб вийшов акуратний прямокутний пласт завтовшки 6 мм, відправити його на п’ять хвилин в морозильну камеру і охолодити.
Розтопити на водяній бані вершкове масло, потім додати в нього шматочки білого шоколаду, прогрівати ці компоненти кілька хвилин при постійному помішуванні.
Остудити вершково-шоколадну масу, додати в неї залишилася цукрову пудру і кокосову стружку, добре перемішати, після цього вийняти з морозильної камери пергамент з пісочним пластом. Змастити його кокосово-шоколадною начинкою, потім загорнути в щільний рулет, перекласти на блюдо і відправити на чотири години в холодильну камеру.
По закінченні вищевказаного часу вийняти їх холодильника кокосово-шоколадний рулет, нарізати його скибочками і подавати до чаю зі збитими вершками.