Соковиті фарби овочів, солодка кукурудза, трохи чарівництва і вуаля, салатик подано!
Інгредієнти
Кукурудза консервована – 2 ст. л. | |
Помідори свіжі – 1/2 середнього помідора | |
Болгарський перець – 1/2 перцю червоний перець за кольором | |
Болгарський перець – 1/2 перцю зелений перець за кольором | |
Ковбаса – 50 гр. варена ковбаса | |
Майонез – 1 ст. л. |
Кукурудза – цариця серед овочевих продуктів.
Поживні речовини її зберігаються як в свіжому, так і в приготовленому вигляді. Це джерело різних поживних макро – і мікроелементів, корисних для людини. Особливо рекомендується включати її в свій раціон тим, хто живе у великих містах, так як саме кукурудза ефективно очищає організм людини від токсинів і солей важких металів.
У цьому рецепті до кукурудзі підібрані кольорові овочі, які крім своїх смакових якостей покликані радувати своєю красою.
Покроковий рецепт
Ріжемо кубиками червоний перець.
Такими ж за розміром і формою нарізаємо кубиками зелений болгарський перець.
Перчик весь порубали, тепер помідор ріжемо кубиками.
Прийшла черга ковбаси, яка теж нарізається кубиками.
Всі нарізані кубиками інгредієнти акуратно викладаємо на тарілку, не змішуючи і всипаємо в центр кукурудзу.
Завершити роботу над створенням кольорового салату допоможе майонез (хтось може використовувати йогурт). Поливаємо салат майонезній заправкою. Все зроблено, можна приступати до дегустації, попередньо перемішавши салат. Приємного апетиту!