Для початку гарбуз очистимо від шкірки, інші інгредієнти вимиємо.
Ріжемо цитруси і гарбуз на довільні шматочки. Цедру з цитрусів я не знімаю.
Засипати цукор у каструлю з водою, довести до кипіння.Якщо ви збираєтеся влаштовувати такий компот за зиму, то додайте більше цукру. Якщо випити його відразу, то на 4 літри води достатньо буде 2-2.5 склянки.
У киплячу води висипати гарбуз, поварити 5 хвилин, додати інші продукти. Кип’ятити ще хвилин п’ять.
Остуджуємо наш красивий жовтий напій, розливаємо по гуртках. Якщо ви зібралися прибирати його на зиму, то киплячим розливаємо компотик по стерилізованим банкам і закручуємо. Цей підбадьорливий вітамінний напій сподобається всім.