Печені коренеплоди з черемшею – ідеальний гарнір до вашого столу!
Інгредієнти
Картопля – 6 шт. | |
Селера кореневої – 1/4 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Масло рослинне – опціонально | |
Черемша – невеликий пучок | |
Паприка – за смаком | |
Спеції до картоплі – за смаком | |
Суміш перців – щіпка |
Запечені овочі з черемшею – смачний і пікантний гарнір універсальної подачі! Ідеальний варіант для святкового або повсякденного вечері, смачного обіду або ситного сніданку.
Покроковий рецепт
Для початку, потрібно очистити коренеплоди. Нарізати картоплю і корінь селери на часточки, а моркву – кружечками.
Посолити, приправити і поперчити за смаком.
Подрібнити вимиту черемшу і додати до коренеплодів.
Влити олію так, щоб воно повністю покривало овочі при перемішуванні.
Помістити овочі в спеціях і олії в пакет для запікання. Щільно зв’язати краю. Відправити гарнір в духову шафу, розігрів той до 180 градусів. Готувати до м’якості овочів і рум’яної скоринки на коренеплодах – приблизно годину в електричній духовці.
Смачні, ароматні і золотисті овочі готові! Тепер треба лише викласти гарнір в тарілку і подавати!
Такі запечені пікантні овочі з черемшею відмінно поєднуються з м’ясними та рибними стравами, пряними соусами і свіжими салатами.
Приємного апетиту!