Коренеплоди з черемшею, запечені в рукаві

Коренеплоди з черемшею, запечені в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печені коренеплоди з черемшею – ідеальний гарнір до вашого столу!

Інгредієнти

Картопля – 6 шт.
Селера кореневої – 1/4 шт.
Морква – 1 шт.
Масло рослинне – опціонально
Черемша – невеликий пучок
Паприка – за смаком
Спеції до картоплі – за смаком
Суміш перців – щіпка

Як приготувати Коренеплоди з черемшею, запечені в рукаві

Запечені овочі з черемшею – смачний і пікантний гарнір універсальної подачі! Ідеальний варіант для святкового або повсякденного вечері, смачного обіду або ситного сніданку.

Покроковий рецепт

Для початку, потрібно очистити коренеплоди. Нарізати картоплю і корінь селери на часточки, а моркву – кружечками.

Посолити, приправити і поперчити за смаком.

Подрібнити вимиту черемшу і додати до коренеплодів.

Влити олію так, щоб воно повністю покривало овочі при перемішуванні.

Помістити овочі в спеціях і олії в пакет для запікання. Щільно зв’язати краю. Відправити гарнір в духову шафу, розігрів той до 180 градусів. Готувати до м’якості овочів і рум’яної скоринки на коренеплодах – приблизно годину в електричній духовці.

Смачні, ароматні і золотисті овочі готові! Тепер треба лише викласти гарнір в тарілку і подавати!

Такі запечені пікантні овочі з черемшею відмінно поєднуються з м’ясними та рибними стравами, пряними соусами і свіжими салатами.

Приємного апетиту!