Часник розрізати уздовж тонкою соломкою.
Моркву натерти на крупній тертці.
Цибулю нарізати великими шматочками.
Змастити сковороду рослинною олією. Змішати цибулю, терту моркву і часник і обсмажити на сковороді поки цибуля не стане золотистого кольору (або не підрум’яниться морква). Додамо до готових овочів помідори, нарізані кружальцями, і перемішаємо. Наша начинка готова.
Тепер підготуємо рибу.
Зробити у коропа розріз внизу черева, промити і рясно змастити соком половини лимона. Далі акуратно перекласти рибу на пергамент і нафарширувати готовою начинкою. Після чого, зробити декілька глибоких надрізів-півмісяців від голови до хвоста. У ці кишеньки вставити часточки лимона, щоб напівкругла частина була звернена до хвоста.
Фінальний етап. Поставити в духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів. Приємного апетиту.