Запечена сьомга з томатами і стручкової квасолею

Запечена сьомга з томатами і стручкової квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибу готують різними способами. Дуже смачно і корисно запікати її з різними добавками. Наприклад, можна запекти сьомгу зі стручковою квасолею і томатами.

Інгредієнти

філе сьомги – 2 шт. по 150-200 гр кожен шматочок
помідори черрі – близько 10 шт.
стручкова квасоля – жменя
оливкова масло – 1 чайна ложечка
сік лимона – 1 чайна ложечка
лимон – 2 скибочки
зелень петрушки – 1 ложку рубаної
сіль – трохи
білий і чорний перець – за смаком
твердий сир – 1 ст. ложка краще пармезан

Як приготувати Запечена сьомга з томатами і стручкової квасолею