Котлети «Особливі» з фаршу з сиром у бризол

Котлети «Особливі» з фаршу з сиром у бризол – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чому особливі? Для всіх напевно по-різному… Особисто для мене вони особливі тим, що дуже смачні і прості в приготуванні.

Покроковий рецепт

1. Для початку чистимо цибулю й ріжемо його дрібними кубиками. Твердий і плавлений сир натираємо на тертці або ріжемо дрібно (за бажанням). Часник очистити і пропустити через прес.

2. У фарш (у мене в цей раз фарш з курячого філе) додаємо цибулю, твердий і плавлений сир, 1 яйце. Ретельно перемішуємо.

3.Додаємо часник, сіль і спеції за смаком.(я використовую куркуму, майоран, базилік, кмин, коріандр, чорний перець).

4. На вафельний бризол кладемо 1ч.л. фаршу, розподіляємо рівномірно по поверхні і накриваємо зверху ще однієї вафелькою. Формуємо своєрідні сендвічі.
Збиваємо/міксером/виделкою 2 яйця, додавши 1ст.л. води.

5. У сковороду наливаємо тонкий шар рослинної олії (приблизно 2-3мм) і ставимо на вогонь. Опускаємо наші «сендвічі» в яйце з двох сторін і смажимо на розжареній сковороді. Викладаємо наші котлетки на паперовий рушник,щоб воно ввібрало зайвий жир.

От і все! Готові Котлетки!
Приємного апетиту!