Котлети, паніровані в солоному арахісі

Котлети, паніровані в солоному арахісі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Експериментувати можна не тільки за складом фаршу, але і з начинкою котлети. Якщо начинити внутрішність котлети грибами, сиром, яйцем, овочами або який-небудь іншою начинкою, то ми отримаємо зрази. Фантазію можна виявити не тільки по відношенню до внутрішніх інгредієнтів вироби, але і по відношенню до зовнішньої сторони страви. Котлету можна запанірувати в борошні, сухарях, клярі. Я пропоную рецепт котлети, запанированной в солоних горішках. В якості приправ я зазвичай використовую базилік, кмин і трохи червоної паприки. Ви можете використовувати спеції на свій розсуд або додати готову суміш спецій для фаршу.

Покроковий рецепт