Котлети по-київськи – не саме легке блюдо, але і не складне

Інгредієнти
| Для начинки: | |
| вершкового масла, розм’якшеного – 100 г | |
| часник рубаний – 3-4 зубчики | |
| свіжої петрушки – 1 велика жменька близько ½ склянки нарізаної | |
| свіжий зелений лук – близько ¼ чашки,нарізаний | |
| сіль перець – за смаком | |
| Для котлет: | |
| курячі грудки без шкіри без кісток – 4 великі | |
| сир пармезан – ½ склянки | |
| панірувальні сухарі – 1 чашка | |
| свіжа петрушка, порізана – кілька листочків | |
| яйця курячі – 2 шт. | |
| сіль перець – за смаком | |
| борошно – 1 склянка |
Як приготувати Котлети по-київськи, запечені в духовці
Сторінка: 1 2
