Котлети у вівсяній паніровці

Котлети у вівсяній паніровці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У курячий фарш потрібно додати одне яйце і спеції: сіль, чорний мелений перець, паприку.


Їх отриманої маси руками, змоченими у воді, формуємо невеликі котлетки і ретельно обвалюємо їх у паніровці.

Так як невеликі котлетки, досить обсмажити їх з кожної сторони протягом 6-8 хвилин.

Котлети виходять в хрусткій скоринці, нічим не поступається за смаком звичайної паніровці. До речі, це непоганий варіант для людей намагаються не вживати хліб ні в яких формах. Такі котлетки можна подавати як з легкими гарнірами з свіжих овочів, так і з більш поживними.