Котлети у вівсяній паніровці

Котлети у вівсяній паніровці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страви, смажені в паніровці, як правило, улюблені дітьми і дорослими, зникають зі сковорідки не встигнувши охолонути. Котлети смажені в панірувальних сухарях більш соковиті. Хрустка скоринка, яка утворюється, перешкоджає випаровуванню рідини і «сік» залишається всередині котлет. При цьому панірувальні сухарі мають властивість несподівано закінчуватися. Замінити їх можна готовим вівсяним сніданком. Головне, щоб він був без додавання цукру. Просто подрібнюємо невелику порцію вівсяних кульок або кілець, додаємо спеції – і панірування для котлет готова.

Покроковий рецепт