Котлети, приготовлені з білої риби і плавленого сиру, порадують вас своєю ніжністю і соковитістю…
Інгредієнти
молоко – 1/2 склянки не дуже жирне | |
філе білої риби – 420 г рибний фарш | |
кунжутне масло – для обсмажування | |
плавлений сир – 1 брикет | |
кам’яна сіль тонкого помелу – за смаком | |
пшеничний черствий хліб – 1 шматок | |
салатний солодкий цибуля середнього розміру – 1 шт. | |
борошно пшеничне – для панірування просеянная | |
мелений чорний перець – за смаком | |
яйце куряче – 1 шт. велике |
Котлети, приготовлені з білої риби і плавленого сиру, виходять дуже смачними і ніжними на смак, а готуються вони дуже швидко.
Покроковий рецепт
Філе будь-якої білої риби нарізати шматками довільного розміру, потім пробити блендером, підготувати миску, в неї покласти шматок черствого пшеничного хліба і залити його охолодженим молоком, залишити на кілька хвилин. Як тільки хліб сильно збільшиться в об’ємі і стане дуже м’яким, потрібно розім’яти його руками, віджати хлібну масу гарненько і перекласти її в ємність з рибним фаршем, додати туди ж дрібно натертий сир.
Почистити салатний солодкий цибулю, потім нарізати довільними шматками, пюрировать блендером і з’єднати з рибно-рибної сумішшю, гарненько перемішати ще раз. У цю посудину насипати трохи солі, додати подрібнений перець, сире яйце, руками розмішати все, після чого сформувати котлети невеликого розміру.
Обваляти рибні котлети з плавленим сиром в паніровці з пшеничного борошна, потім обсмажити в олії з кунжуту до апетитної рум’яної скоринки.