Розморожуємо фарш з індички, миємо і чистимо овочі.
Заливаємо молоком хліб. Залишаємо постояти 5 хвилин. Перемелюємо вівсяні пластівці в борошно. В них ми будемо обвалювати наші котлети.
Відокремлюємо жовток від білка.
До фаршу додаємо цукор, сіль, розмочений хліб і жовток, перемішуємо.
Трьом часник і картоплю на дрібній тертці, додаємо у фарш, перемішуємо.
Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю з морквою, натертою на дрібній тертці. Додаємо у фарш, перемішуємо.
Гарненько збиваємо білок до утворення густої піни, додаємо до решти. Акуратно все перемішуємо ще раз.
Тепер формуємо котлетки, обвалюємо їх у борошні з перемелених вівсяних пластівців.
Обсмажуємо в рослинному маслі з двох сторін по 3-4 хвилини. І відразу можна приступати до обіду або вечері.