Ви ще не пробували приготувати курячі котлети з сиром? Тоді тримайте рецепт…
Інгредієнти
Куряча грудка – 2 шт. (близько 1 кг) | |
Сир чеддер – 1/2 склянки подрібнений | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Сіль – 1/2 чайної ложки | |
Чорний перець мелений – 1/2 чайної ложки | |
Соєвий соус – 2 чайні ложки | |
Борошно – 1/2 склянки | |
Яйця – 1 шт. збите | |
Хлібні крихти (для панірування) – 1/2 склянки | |
Олія – для смаження |
Якщо вам набридли просто курячі котлети, пропоную додати в них трохи сиру. обваляти в паніровці, згідно з рецептом, ви отримаєте хрустку скоринку у котлет.
Покроковий рецепт
1. Курячу грудку промийте, видаліть шкіру, кістки і зробіть фарш. (Можна купити готовий фарш, я ж люблю фарш власного приготування).
2. Перекладіть фарш у велику чашу, додайте тертий сир чеддер. Подрібніть цибулю в пюреобразную кашку в блендері. Додайте цибулю в курячий фарш і перемішайте.
3. Тепер посоліть, приправте соєвим соусом, чорним перцем, добре перемішайте.
4. Зробіть з курячого фаршу кульки, трохи прbплюсніть. Приберіть котлети з курки в холодильник на 10 хвилин, щоб сир трохи схопився.
5. Через 10 хвилин дістаньте котлети, обваляйте їх у борошні, потім занурте у збите яйце, потім обваляйте в панірувальних сухарях.
6. Смажте котлети з обох сторін на середньому вогні на нагрітому маслі протягом 5-7 хвилин з усіх боків або до готовності.
7. Подавати курячі котлети з сиром можна з будь-яким гарніром.