Підготуємо всі необхідні інгредієнти для рибних котлеток.
Цибулю дрібно наріжемо, зелень (кріп, петрушка) нашинкуем, а морква йде на дрібну тертку.
Далі замочуємо скибочку батона у воді, віджимаємо і дрібно нарізаємо. Хліб додається, для того, щоб котлети з риби були пишними.
Всі інгредієнти змішуємо в одній мисці, солимо, перчимо. (За основу, в якості рибного фаршу, можна взяти будь-яку білу рибу або тріску). Змішувати все найкраще рукою.
З отриманої маси формуємо рибні котлети. У мене вийшло 9, кожна розміром з столову ложку. Обвалювати найкраще в манній крупі, а не борошні або панірувальних сухарях, т. к. смажена манка додасть їм хрустку скоринку.
Викладаємо на сковороду з розігрітою олією і смажимо котлетки під кришкою 4 хвилини на середньому вогні.
Потім перевертаємо і смажимо ще 4 хвилини.
Викладаємо котлети з риби на блюдо і пригощаємо улюблених. Можна прикрасити лимоном.