Лосось у вершковому соусі

Лосось у вершковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінне і вишукане блюдо для святкового столу.

Інгредієнти

Лосось – 450 г або горбуша
Курячий білок – 2 шт.
Вершкове масло – 6 ст. л. (несолоного)
Сіль – за смаком
Мелений білий перець – за смаком
Вершки – 2-3 чашки жирних охолоджених вершків (не менше 33 %)
Гребінці – 8 шт. (очищених)
Кріп – 3-4 гілочки
Для соусу:
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки
Гребінці – 2-4 шт. (дрібно порізані)
Вино – 1 чашка
Вода – 1 чашка
Вершки – 1/2 склянки (жирних, густих)

Як приготувати Лосось у вершковому соусі