Котлети з свинячого фаршу з рисом

Котлети з свинячого фаршу з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розморожений фарш свинини перекладіть в підходящу за розміром миску. Як вже було наголошено вище, фарш можна використовувати як покупний (магазинний), так і зробити його в домашніх умовах, прокрутіть через м’ясорубку м’якоть свинини.

Очистіть цибулину (або її половинку) від лушпиння. Перекладіть цибулину на обробну дошку, дрібно порубаєте її. Цибульну нарізку додайте в миску до свинячого фаршу. Також можна додати подрібнений часничок до інгредієнтів. Для цього очистіть один-два часникових зубка. Подрібніть їх з допомогою чеснокодавкі або дрібної терки. Часникову масу перекладіть в миску до інгредієнтів.

Наступний інгредієнт для котлет – це рис. До моменту додавання його до інгредієнтів в миску він повинен бути вже охолодженим. Додаємо відварений рис до свинячого фаршу і цибулі.

Щоб наші майбутні домашні котлетки під час смаження не розвалилися, додаємо до інгредієнтів в миску одне середнє за розміром, як куряче яйце.

Тепер час для спецій. Інгредієнти в мисці приправляємо до смаку сіллю (пам’ятаємо про те, що рис під час варіння ми вже солили), присмачую спеціями. Можна взяти мелений перець або спеціальну приправу для фаршу.

Всі необхідні інгредієнти для котлет знаходяться в мисці, чистими руками добре перемішуємо їх. Основа для котлет з свинячого фаршу і відвареного рису готова.

Формуємо з приготованого фаршу круглі або овальні котлетки. Перш, ніж відправити котлети з свинячого фаршу з рисом на сковороду, обвалюємо їх у борошні. До речі, пшеничне борошно для обвалювання котлеток можна цілком замінити панірувальними сухарями.

На сковороду для смаження котлет переливаємо рослинне масло. Добре розігріваємо його. У гаряче рослинне масло викладаємо наші заготовки для котлеток. Смажимо котлети з свинячого фаршу з рисом до готовності з двох сторін.

Подаємо приготовані котлетки з переважним гарніром: картопляним, макаронним, круп’яних, овочевих. Приємного вам апетиту!