Котлети з свинячого фаршу з рисом

Котлети з свинячого фаршу з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щоб приготувати домашні котлети з використанням свинячого фаршу і відвареного рису, потрібно підготувати наступні інгредієнти: готовий (або домашній) фарш зі свинини, рис, невелику цибулину, спеції, борошно і рослинне масло.

В першу чергу відваріть рис. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння, зовсім трохи приправте сіллю. Як тільки вода почне кипіти, перекладіть в неї приблизно 80 грам промитого рису (форма значення не має, можна взяти длинозернистый або круглий, на смак готових котлеток це ніяк не відбитися). Відваріть рис до готовності. Потім відкиньте рис на сито, промити під холодною водою, остудіть.

Інші подробиці приготування котлет з свинячого фаршу читайте у нижчеподаному рецепті з супроводжуючими фото.

Покроковий рецепт