Крабовичек з часниковою заправкою

Крабовичек з часниковою заправкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо необхідні інгредієнти для салату. Крабові палички поріжемо дрібними кубиками.

Відваримо рис у підсоленій воді протягом 10 хвилин. Як тільки він готовий, промиємо його під проточною водою.

Половинку яблука миємо, натираємо на крупній тертці разом з шкіркою.

Сир, так само як і яблуко, натираємо на крупній тертці.

Томат промиваємо під проточною водою, видаляємо плодоніжки. Нарізаємо дрібними кубиками.

Приготуємо заправку для салату. У ємність виливаємо майонез. Зубчики часнику очистимо від шкірки, пропускаємо через часникодавку. Роздавлений часник додаємо до майонезу, добре перемішуємо. Заправка готова.

Збираємо наш салат. Викладаємо В салатник першим шаром крабові палички, зверху змащуємо тонким шаром заправки. Шари змащуємо невеликою кількістю майонезу для того, щоб салат вийшов не дуже жирний.

На крабові палички викладаємо рис, зверху так само змащуємо часниковою заправкою.

Наступний шар – яблуко, Зверху заправка. На яблуко викладаємо сир. Змащуємо майонезом, але трохи більше, ніж попередні шари, так як це передостанній шар, і для того щоб заправка не вбралася, додамо трохи більше.

Останній інгредієнт томати. Викладаємо їх рівномірно по всій поверхні салату. Змащувати його ми не будемо. Томати служать в якості інгредієнта для нашого страви, а так само як прикраса салату. Наш салат крабовичек з часниковою заправкою готовий. Приємного апетиту!