Крамбль з горбушею

Крамбль з горбушею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Масло порізати на невеликі кубики, додати борошна. Розтерти руками до крихтоподібною консистенції.

Деко вистелити папером для випічки, викласти на нього крамбль (крихти). Випікати в розігрітій до 200 С духовці близько 10 хвилин (до золотистого кольору).

Сметану викласти в глибоку миску, додати перець, готовий хрін, січену зелень, цукор, сік лимона…

…і трохи лимонної цедри. Спробувати соус (при необхідності, збільшити кількість якого-небудь із зазначених інгредієнтів).

Рибу викласти у вогнетривку форму, полити сметанною сумішшю. Поставити в розігріту до 200 С духовку на 10 хвилин. Не перетримуйте рибу, інакше вона може вийти сухою.

Дістати рибу, присипати зверху крамблем, поставити в духовку ще на 5 хвилин.

Крамбль з горбушею готовий!
(до речі, схоже блюдо в Америці називають «коблер»)
Приємного апетиту!