Креветки в тонкому клярі

Креветки в тонкому клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Креветки добре підходять як інгредієнт в блюдо, наприклад, в салат цезар з креветками або як закуска, до того ж пива. Я вирішила приготувати креветки в клярі для салату цезар.

Інгредієнти

Королівські креветки – 15 креветок Можна брати будь-які великі, наприклад, тигрові.
Лимонний сік – 1/2 чайної ложки
Нерафінована соняшникова олія – 1 стакан
Борошно – 3 столові ложки
Вода – 100 мл
Сіль – щепока
Перець – щіпка
Мускатний горіх – щіпка
Апельсин – 1 штука для прикраси

Як приготувати Креветки в тонкому клярі

Креветки по праву заслужили своє місце на обідньому столі.

Покроковий рецепт

Розморожуємо креветки.
Дістаємо креветки з морозилки і кидаємо в киплячу воду. Через пару хвилин дістаємо розморожені креветки.

Приготування кляра.
В піалу насипаю борошно, сіль, мускатний горіх, перець, поступово додаю воду.

Підготовка креветок.
Розморожені креветки очищаємо і скроплюємо лимонним соком.

Креветки в клярі.
Потім за допомогою вилки занурюємо креветки в кляр.

Смаження креветок.
Потім кладемо креветки в клярі в гаряче масло і смажимо близько 3-5 хвилин.

Видаляємо надлишки масла і подаємо на стіл.
Обсмажені креветки дістаємо виделкою з масла і кладемо на серветку. Як масло стече, страву можна сервірувати, подавати до столу.