Крижана риба в клярі

Крижана риба в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Крижана риба відрізняється від багатьох інших видів відсутністю типового рибного запаху. Вона вважається дуже корисною, ніжною і зовсім не жирної, тому її не рекомендують просто смажити на сковороді, перед

Інгредієнти

Крижана риба – 800 грам
Борошно – 2 столові ложки
Сіль – 1 столова ложка
Оливкова/соняшникову олію – 1 їдальня ложка для обсмажування

Як приготувати Крижана риба в клярі

Простий і швидкий рецепт крижаний риби, обсмаженої в клярі, який обов’язково сподобається тим, хто не любить рибний запах.

Покроковий рецепт

Крижану рибу зазвичай продають не розрубаною, тому для початку зчищають луску, відрізаємо голову і плавники, потрошимо рибу.

Змішуємо в мисці сіль і борошно.

Потім рибу в суміші солі та борошна з обох сторін.

Обсмажуємо на сковорідці з двох сторін до улюбленого кольору скоринки.