Крижана риба відрізняється від багатьох інших видів відсутністю типового рибного запаху. Вона вважається дуже корисною, ніжною і зовсім не жирної, тому її не рекомендують просто смажити на сковороді, перед
Інгредієнти
Крижана риба – 800 грам | |
Борошно – 2 столові ложки | |
Сіль – 1 столова ложка | |
Оливкова/соняшникову олію – 1 їдальня ложка для обсмажування |
Як приготувати Крижана риба в клярі
Простий і швидкий рецепт крижаний риби, обсмаженої в клярі, який обов’язково сподобається тим, хто не любить рибний запах.
Покроковий рецепт
Крижану рибу зазвичай продають не розрубаною, тому для початку зчищають луску, відрізаємо голову і плавники, потрошимо рибу.
Змішуємо в мисці сіль і борошно.
Потім рибу в суміші солі та борошна з обох сторін.
Обсмажуємо на сковорідці з двох сторін до улюбленого кольору скоринки.