Кролик, тушкований у томатному соусі

Кролик, тушкований в томатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. З кролика зняти шкіру, тоді страва не буде жирним, а значить буде більш корисним. Розрізати кролика на частини.


2. Цибулю помити, очистити від лушпиння і нарізати четвертинками. Обсмажити на рослинному маслі.


3. Морква помити, очистити і натерти на крупній тертці. Додати до цибулі і з ним ще посмажити 10 хвилин.

4. Окремо обсмажити шматки кролика. Складіть шматки в один шар, щоб вони рівномірно обжарились. У мене знадобилося два заходи.

5. Складіть всі інгредієнти в одну сковороду, посоліть, поперчіть.

6. Томати у власному соку перемеліть в пюре в блендері. Влийте отриману масу в масу на сковороді. Додайте потрібну кількість води, щоб вона покрила всі інгредієнти. Накрити кришкою і тушкувати близько години.

7. Подати з гарніром.