Куксі по-корейськи

Куксі по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування Першим ділом промийте м’ясо і наріжте соломкою, обсмажуйте на невеликому вогні. Якщо тверде можна загасити. Наріжте цибулю, покладіть до м’яса, перемішайте.

Поки м’ясо готується приступимо до приготування салатів. Розігрійте сковороду і налийте 50 гр мюподсолнечного олії. Почистіть і наріжте півкільцями одну цибулину і обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
Наріжте купусту дрібною соломкою, посоліть, поперчіть, натисніть зубчик часнику і покладіть половину обсмаженого цибулі з олією. Я кладу ще мелений коріандр і свіжу кинзу.

Наріжте огірки, спочатку навпіл, потім тонко поперек. Покладіть ті ж самі спеції, що і в капусту.



Перевірити готовність м’яса, якщо готово, вимикаємо.
Далі збийте вилкою 4 яйця і 2 столові ложки соняшникової олії, посоліть. Наливайте на сковорідку трохи яєць, як на млинці. Обсмажуємо з двох сторін. Коли яйця охолонуть, скручуємо стопку млинців в трубочку і тонко нарізаємо.

Куксі-мури – це рідина, яка використовується як бульйон. Наливаємо в ємність звичайну бутильовану воду, солимо так, щоб вода здавалася трохи пересоленим. Потім додаємо глутамат натрію щіпку(затятим супротивникам підсилювачів смаку, можна не додавати), покладіть цукор 5 столових ложок, рідку сою, оцет. Перемішайте, додайте спеції за смаком. Пам’ятаємо, що цукор вбиває оцет. Додати поросяти, ягняти кріп, кунжут, терті огірок і помідор.

Відварюємо локшину, бажано дуже тонку і довгу. Промиваємо під водою, накладаємо в чашку, накладаємо салати, наливаємо Куксі-мури.
Страва готова! Всім приємного апетиту.