Кукурудзяна каша з печінкою в сметанному соусі

Кукурудзяна каша з печінкою в сметанному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо продукти. Каша може бути в будь-фасування. У мене ось в таких порційних пакетиках, але це не має значення, так як потім я її все одно об’єднаю.

Кашу заливаємо водою, додаємо сіль і ставимо варити. Після закипання варити на повільному вогні 20 хвилин.


Цибуля режим. І відправляємо смажити до золотистого кольору, так щоб він почав віддавати свій аромат.


Печінка режим і додаємо до цибулі. Будь-яка печінка готується дуже швидко. Смажимо з цибулею 3-4 хвилини. Закриваємо кришкою і тушкуємо ще 3-4 хвилини.


Потім додаємо сметану і молоко. Можна використовувати вершки, але тоді буде пожирніше. Солимо, перчимо. Все добре перемішуємо. Прогріваємо. Не кип’ятимо, а то білок згорнеться і буде вода окремо, білок окремо. Просто доводимо до кипіння і вимикаємо.


Печінка готова. Каша готова.

Викладаємо на тарілки. Приємного апетиту!