Підготуємо продукти. Каша може бути в будь-фасування. У мене ось в таких порційних пакетиках, але це не має значення, так як потім я її все одно об’єднаю.
Кашу заливаємо водою, додаємо сіль і ставимо варити. Після закипання варити на повільному вогні 20 хвилин.
Цибуля режим. І відправляємо смажити до золотистого кольору, так щоб він почав віддавати свій аромат.
Печінка режим і додаємо до цибулі. Будь-яка печінка готується дуже швидко. Смажимо з цибулею 3-4 хвилини. Закриваємо кришкою і тушкуємо ще 3-4 хвилини.
Потім додаємо сметану і молоко. Можна використовувати вершки, але тоді буде пожирніше. Солимо, перчимо. Все добре перемішуємо. Прогріваємо. Не кип’ятимо, а то білок згорнеться і буде вода окремо, білок окремо. Просто доводимо до кипіння і вимикаємо.
Печінка готова. Каша готова.
Викладаємо на тарілки. Приємного апетиту!