Розсмакувавши наше блюдо, ви не залишитеся до цього продукту байдужі вже ніколи.
Інгредієнти
Кукурудзяна крупа – На 4 порції | |
серця индюшиные – 300-400 гр. | |
цибуля – 1 шт. | |
морква – 1 шт. | |
сметана – 3-4 ст. л. | |
крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л. | |
часник – 4 зубчики | |
сіль, перець, спеції – за смаком | |
рослинна олія – 2 ст. л. |
Индюшиные сердечка містять в собі масу корисних вітамінів і мінералів, а по калорійності значно менше ніж м’ясо, також у них великий вміст білка. Вони набагато щільніше і більше ніж курячі. Але різноманітність страв які можна з ними приготувати просто зашкалює, це і котлети, і відбивні, в салат додають, підливи і навіть готують з них шашлички. На підливці сьогодні ми зупинимося, в поєднанні з кукурудзяною кашею можна в ,,космос полетіти,,.
Покроковий рецепт
Приготувати кукурудзяну кашу згідно інструкції, зазвичай 1 до 2 пропорції крупи і води.
Поки каша вариться приступаємо до приготування підливи. Моркву і часник натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями. Серця промити і порізати на 4 частини вздовж. Видалити трубки якщо попадуться.
На розігріту сковорідку кладемо цибулю з морквою, притушиваем хвилинки 3-4.
Додаємо серця в сковорідку, перемішуємо і накриваємо кришкою.
Розчинити крохмаль у воді. 1 ст. л. крохмалю і склянку води. Не заливайте гарячу воду, він візьметься грудками.
Додати в сковороду часник і сметану, влити крохмаль, ретельно перемішати, додати спеції, сіль, перець і накрити кришкою.
Маса швидко густіє, не забувайте помішувати. Якщо дуже густо і серця ще не готові, додайте трохи води. Тушкується 15 хвилин всі разом. Подавайте з кукурудзяною кашею, вона на смак дуже ніжна і нейтральна, не буде перебивати часниково-сметанную підливу.
Приємного апетиту!