Якщо раптом нагрянули ненароком гості, то запропонуйте до перекусу простий у приготуванні салат з ковбасою і капустою. Виходить і смачно, і ситно!
Інгредієнти
Капуста – 200 гр білокачанна | |
Ковбаса – 150 гр копчена | |
Яйце – 2 шт. | |
Кукурудза консервована 100 гр | |
Майонез – 3 ст. л. | |
Сіль і чорний перець – за смаком |
Для приготування нашого салату знадобиться крім ковбаси і білокачанної капусти ще консервована кукурудза і яйця. Яйця для салатного страви потрібно відварити. Заправити салат можна будь-яким майонезом. З спецій використовується сіль і чорний мелений перчик. Подробиці реалізації рецепту салату з ковбасою і капустою в нашому покроковому кулінарному керівництві.
Покроковий рецепт
Білокачанну капусту для салату необхідно дрібно подрібнити. Краще її нашаткувати, скориставшись спеціальною теркою. Перекладаємо нашатковану капусту в миску. Якщо капуста вам попалася недостатньо соковита, то присипте нарізку сіллю, і примніть чистими руками капусту.
Наступний інгредієнт салату – копчена ковбаса. Цей інгредієнт наріжемо тонкими смужками, тобто соломкою. Перекладаємо нарізку з ковбаси в миску до капусти.
Очищаємо відварні курячі яйця, рубаємо їх і перекладаємо в миску.
Ще один компонент нашого салату – консервована кукурудза. Спочатку зціджуємо з неї сік, а потім вже переправляємо в миску.
Трохи перчимо салат, заправляємо майонезом і перемішуємо. Смачний і апетитний салат з капустою і копченою ковбасою готовий! Приємного всім перекусу!