Нам знадобиться лише куряча тушка, сіль, перець і сметана.
Єдина невелика складність страви – це курку розрізати на порції. Приступимо. Єдина невелика складність цієї страви – це розрізати курку на порційні шматки. Приступимо. Знадобиться дошка обробна , гострий ніж і сокиру для оброблення м’яса, якщо є.
Кладемо курку грудкою вгору. Спочатку відокремлюємо ніжки, перерубив стегновий суглоб.
Далі відокремлюємо крильця.
Розрізаємо грудину курки навпіл.
Разрубаем навпіл з боку хребта.
Кожну грудку розрізаємо на 3 порційних шматка.
Далі разрубаем на дві частини ніжки. Всього виходить 15 шматочків. У вас може бути більше або менше – залежно від розміру курки і вашого бажання.
Шматки курки складаємо в миску. Солимо, перчимо, додаємо сметану. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 10 – 15 хвилин.
Змащуємо олією гарячу сковороду, і викладаємо курку.
Обсмажуємо курку з кожного боку до утворення скоринки.
Далі додаємо трохи гарячої води прямо в сковорідку, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності.
Подаємо з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!