Куряче м’ясо в сметанному соусі можна подавати як самостійне блюдо, так і в дуеті з будь-яким гарніром.
Інгредієнти
Курячі ніжки і крила – 6-8 штук | |
цибуля – 1 штука | |
часник – 1 зубчик | |
сметана – 4 ст. л. | |
борошно – 1,5 ст. л. | |
вода (гаряча) – 1 склянка |
Як приготувати Курка тушкована в сметані
Дуже ніжне блюдо з курки.
Покроковий рецепт
Куряче м’ясо помити, посолити і викласти в сковороду. Обсмажити з обох сторін, додати нарізану цибулину, зубчик часнику і смажити. Накрити кришкою, трохи зменшити вогонь і тушкувати.
В гарячій воді розвести 1,5 ст. л. борошна і додати 4 ст. л. сметани. Гарненько перемішати, щоб не було грудочок. Додати перець, хмелі – сунелі і щіпку солі.
Сметанний соус додати до курки і тушкувати на повільному вогні хвилин 40.
Свіжу зелень дрібно порубати і додати до готової курки. Можна подавати! Приємного апетиту!