Курка, тушкована з овочами

Курка, тушкована з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курка приготовлена за таким рецептом виходить соковитою, а овочі тушковані разом з нею ароматні. Блюдо виходить низькокалорійним, але смачним.

Покроковий рецепт

Для приготування знадобиться одне невелике куряче філе, 300 гр. білокачанної капусти, 500 гр. картоплі, трохи олії для смаження, 100 мл води.
Картоплю слід нарізати тонкою соломкою, а білокачанну капусту дрібно нашаткувати.

Куряче філе добре промити і нарізати на невеликі шматочки. У сковороді прогріти очищену олію. Обсмажити філе на середньому вогні протягом 5 хвилин, перевертаючи шматочки різними сторонами, щоб обсмажування була рівномірною.

До курки додати овочі і акуратно переміщати. Обсмажити протягом 5 хвилин. Далі влити в сковороду воду, додати спеції. Температуру зменшити до мінімальної і залишити гаситься протягом 25-30 хвилин, періодично помішуючи, щоб маса не пригоріла.


При своїй простоті і мінімальному наборі інгредієнтів, виходить ароматне блюдо яке сподобається всім членам сім’ї від мала до велика. При подачі до страви можна додати соус за смаком.