Курка з картоплею і яблуком на вугіллі

Курка з картоплею і яблуком на вугіллі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У давні часи люди готували для того, щоб не померти від голоду чи від паразитів яких-небудь, що мешкають в сирому м’ясі, наприклад. Але час у розвитку не варто, і зараз будь-який бажаючий підкріпитися, може це зробити в першій-ліпшій забігайлівці. Це, звичайно, можна і може бути цікавим коли-небудь, але адже приготування їжі – це такий процес, без якого людина не може бути людиною повною мірою.

Це творча складова, при якій приходить природне усвідомлення дійсності. Спробуйте їжу, приготовану «без душі», і що, Ви наїстеся чи що? – Ні. А чому «ні»? – Тому що саме цікаве і смачне – це готування. І звичайно, Ви зі мною погодитеся, що цікаво не є – цікаво готувати, а самостійно приготовлену їжу є ще цікавіше (або взагалі нагодувати їй свого близької людини і отримати безліч позитивних емоцій у подяку за смачний обід), адже у кожного з Вас є в наявності плита. У одних електрична, інших – газова. І напевно, кожен обожнює за допомогою її втілювати свої унікальні задумки в життя, вкладаючи в них свої найпотаємніші бажання і кожну крупинку свого внутрішнього «Я». Але предки знали, що найсмачніша їжа – це їжа, приготована на відкритому вогні (або на вугіллі, майже те ж саме). Вогонь – це тепло, це жива енергія, це друг, з яким слід дружити. І тільки уявіть, наскільки хороша їжа, наповнена цією енергією.

Так само, напевно, кожен з Вас чув такий вислів «Краса полягає в простоті». А що ж таке «простота»? – Це аскетизм. Ось я і ділюся, сьогодні з Вами невеликим рецептом приготування смачного і красивого страви на вугіллі, для якого знадобляться всього лише три інгредієнти: курка, приправлена сіллю і спеціями, картопля і яблуко. Отже, приступимо!

Покроковий рецепт