Курка з рисом

Курка з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче м’ясо готують у багатьох країнах світу, всі рецепти, напевно, не вийде порахувати, таке їх величезна кількість, але ось куряче філе готувати потрібно навчиться, щоб воно виходило м’яким і соковитим. У нашому рецепті ми цього досягаємо за рахунок додавання соєвого соусу і гасіння грудки.

Для приготування знадобиться дуже простий набір продуктів: рис, куряче філе, олія для смаження і вершкове масло для рису, сіль, цибулю, часник, кукурудзяний крохмаль, борошно, сіль і приправи. Особливий смак цієї страви додадуть такі як спеції: чорний перець, насіння гірчиці, петрушка та інша зелень, червоний перець і коріандр.

Покроковий рецепт