Курка з рисом

Курка з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо продукти для приготування: моєму м’ясо, чистимо цибулю і часник, кілька раз промиваємо рис.

Починаємо приготування з овочів, тому як вони перші вирушать в сковороду, ріжемо так як більше подобається. В рецепті півкільця з лука і кільця з часнику.

Ріжемо смужками куряче філе, краще це робити вздовж волокон.


У розігріту сковороду висипаємо овочі, не забудьте додати масло й обсмажуємо.

Далі відправляємо підсмажуватися куряче м’ясо.

На даному етапі не потрібно доводити страву до готовності, достатньо просто добре обсмажити з усіх сторін. Потім необхідно залити водою, зменшити вогонь, зробити майже на мінімум, Додати томатну пасту, соус, сіль, спеції, крохмаль, борошно і тушкувати протягом 20 хвилин.

Поки готується м’ясо, ставимо варити рис. Наливаємо води на підлогу вказівного пальця вище рису. Готуємо на максимумі, як тільки рис закипить, накриваємо кришкою, солимо і ставимо вогонь на одиницю. Через хвилин 10 кидаємо вершкове масло і вимикаємо плиту, даємо рису дійти.

Викладаємо рис на тарілку і не шкодуємо підливи з курки!