Курка з вяленими томатами у вершковому соусі, з кабачками

Курка з вяленими томатами у вершковому соусі, з кабачками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажена куряча грудка з в’яленими томатами в вершках. на гарір подається спагетті-цукіні.

Інгредієнти

масла – 20 грам
курячої грудки без шкіри – 700 грам
в’ялених томатів – 120 грам
часник – 4 зубчики
вершків – 300 мл
сиру пармезан – 100 грам
спеції – за смаком
сушений базилік – за смаком
пластівці чилі – за смаком
кабачок (цукіні) – 2 великих

Як приготувати Курка з в’яленими томатами у вершковому соусі, з кабачками

Одне з найкращих поєднань – це в’ялені на сонці помідори, часник і сир пармезан. Доповнює страву золотисті шматочки курочки.

Покроковий рецепт

1. Розігрійте олію на сковороді.

2. Курку наріжте тонкими смужками і викладіть в сковороду. Приправте спеціями і обсмажте до хрусткої скоринки.

3. Додайте помідори і масло.

4. Покладіть рубаний часник і добре підрум’яньте інгредієнти.

5. Зробіть із цукіні локшину і відваріть.

6. Зменшіть вогонь, додайте вершки і сир Пармезан. Тушкуйте деякий час на повільному вогні.

7. Викладіть локшину з цукіні і вимкніть вогонь.