Варіантів приготування маринаду для курки дуже багато. У своєму ж рецепті я пропоную маринад із соєвого соусу, спеції для курки і солі.
Інгредієнти
куряча гомілка – 6 шт | |
приправа для курки – 1 ч. л. | |
соєвий соус – 2-3 ч. л. | |
сіль – за смаком |
Це, на мій погляд, самий швидкий і смачний спосіб приготування курки. Замаринувати, покласти в пакет для запікання і почекати хвилин 30-40. Курка в пакет для запікання мені і моїй родині подобається тому, що вона виходить соковита, ароматна і в своєму соку, як іноді кажуть. В пакет для запікання вона не підсохне і не підгорить. Правда, цей спосіб приготування курки не підійде для любителів курочки з хрусткою скоринкою.
Покроковий рецепт
Отже, для початку промиваємо курячу гомілку і викладаємо в миску. Посипаємо приправами (у мене суміш приправ для курки), поливаємо його соєвим соусом, солимо, перемішуємо і залишаємо на годинки 4 маринуватися. Останній раз я залишила на ніч в холодильнику маринуватися, вийшло дуже смачно.
Викладаємо курку в пакет для запікання.
Зав’язуємо його і відправляємо в духовку на 30-35 хвилин при температурі 175-180 градусів.
Дістаємо пакет, розв’язуємо.
Викладаємо готову курку на блюдо.
Подаємо з картоплею, макаронами або гречкою.