Відмінне блюдо з курячої грудки, яка гаситься разом з черрі, морквою та цибулею! На виході виходить ситна і смачна страва їх простих і доступних інгредієнтів.
Інгредієнти
Куряча грудка – 300 гр | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Черрі – 6-7 шт. | |
Масло рослинне – 40 мл | |
Цибуля зелена – за смаком | |
Вода – 1 ст. | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком |
Для реалізації рецепту з курячої грудки вам знадобиться каструля, можна скористатися і глибокої сковородою. Також з кухонного інвентарю візьміть обробну дошку, тертці з великими отворами, ножик, лопатку для перемішування. Курячу грудку заздалегідь розморозьте, овочі і зелений лук промийте під проточною водою. Цибулю очистіть від лушпиння, моркву – від шкірки. Отже, приступаємо.
Покроковий рецепт
Курячу грудку ріжемо у формі невеликих шматочків. В каструлю, заливаємо олію, прогріваємо його. Перекладаємо в каструлю шматочки курячої грудки. Присаливаем, починаємо обжарку, іноді перемішуємо.
Подрібнюємо на тертці моркву, цибулю нарізаємо шматочками. Овочеву нарізку додаємо в каструлю. Перемішуємо.
Доливаємо до інгредієнтів трохи кип’яченої води. Накриваємо каструлю кришкою. Тушкуємо курячу грудку з овочами хвилин 15.
Потім викладаємо до курячої грудки нарізані четвертинками або половинками помідори черрі. Тушкуємо ще хвилин 5-7.
Тушковану курячу грудку з овочами і черрі в кінці приготування посипаємо подрібненою зеленою цибулею, перчимо. За необхідності досолює.
Подавати тушковану курячу грудку можна з улюбленим гарніром. Приємного всім і ситного перекусу!