Куряча грудка, тушкована з чері та овочами

Куряча грудка, тушкована з черрі і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячу грудку ріжемо у формі невеликих шматочків. В каструлю, заливаємо олію, прогріваємо його. Перекладаємо в каструлю шматочки курячої грудки. Присаливаем, починаємо обжарку, іноді перемішуємо.

Подрібнюємо на тертці моркву, цибулю нарізаємо шматочками. Овочеву нарізку додаємо в каструлю. Перемішуємо.

Доливаємо до інгредієнтів трохи кип’яченої води. Накриваємо каструлю кришкою. Тушкуємо курячу грудку з овочами хвилин 15.

Потім викладаємо до курячої грудки нарізані четвертинками або половинками помідори черрі. Тушкуємо ще хвилин 5-7.

Тушковану курячу грудку з овочами і черрі в кінці приготування посипаємо подрібненою зеленою цибулею, перчимо. За необхідності досолює.

Подавати тушковану курячу грудку можна з улюбленим гарніром. Приємного всім і ситного перекусу!