Курячу грудку ріжемо у формі невеликих шматочків. В каструлю, заливаємо олію, прогріваємо його. Перекладаємо в каструлю шматочки курячої грудки. Присаливаем, починаємо обжарку, іноді перемішуємо.
Подрібнюємо на тертці моркву, цибулю нарізаємо шматочками. Овочеву нарізку додаємо в каструлю. Перемішуємо.
Доливаємо до інгредієнтів трохи кип’яченої води. Накриваємо каструлю кришкою. Тушкуємо курячу грудку з овочами хвилин 15.
Потім викладаємо до курячої грудки нарізані четвертинками або половинками помідори черрі. Тушкуємо ще хвилин 5-7.
Тушковану курячу грудку з овочами і черрі в кінці приготування посипаємо подрібненою зеленою цибулею, перчимо. За необхідності досолює.
Подавати тушковану курячу грудку можна з улюбленим гарніром. Приємного всім і ситного перекусу!