Куряче філе з гречкою, запечене в духовці

У цьому рецепті немає нічого незвичайного. Все просто, але разом з тим смачно, красиво і корисно.

Інгредієнти

філе куряче – 4 шт.
крупа гречана – 2 склянки
твердий сир – 150 гр
сметана – 250 гр
цибуля ріпчаста – 2 шт.
хмелі-сунелі – 1 ст. л.
сіль – 0,5 ч. л.
рослинне масло – 1 ст. л.

Як приготувати Куряче філе з гречкою, запечене в духовці

Курка і гречка – це продукти, які завжди є у будь-якої господині. З них можна зробити безліч страв, одне з них хочу Вам запропонувати.

Покроковий рецепт

Для початку, потрібно підготувати всі інгредієнти.

Змастити форму для запікання олією.

Викласти промиту гречку і дрібно порубаний лук.

Наступний шар – курка,нарізана шматочками.

М’ясо посипати приправою хмелі-сунелі.

Промазати курку сметаною.

Налити 1,5 склянки гарячої солоної води.

Сир твердих сортів попередньо натерти на крупній тертці.

Посипати тертим сиром курку і поставити в духовку на годину.

Якщо зверху утворилася золотава скоринка – страва пора діставати з духовки.

Дивіться також:  Курячий фарш, тушкована в томатному соусі