Гриби, м’ясо птиці та вершки – відмінне поєднання. Коли важко зробити вибір між цими продуктами, ми радимо їх з’єднати. Подавайте з фунчоззой або овочами, приготовані на грилі.
Покроковий рецепт
1. Курячу грудку (без кісток) або куряче філе наріжте порційними шматочками. Приправте спеціями і обсмажте на олії.
2. Цибулю наріжте півмісяцем. Додайте до м’яса курки.
3. Гриби очистіть і тонко наріжте. На окремій сковороді обсмажте.
4. З’єднайте гриби з курячою грудкою і цибулею. Приправте спеціями і залийте червоним вином. Тушкуйте не більше двадцяти хвилин.
5. По закінченню часу, влийте вершки і продовжуйте тушкувати. Додайте крохмаль і дочекайтеся загустіння.
6. Подавайте блюдо з будь-яким гарніром.