Куряча грудка у вершковому соусі з грибами

Куряча грудка у вершковому соусі з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гриби, м’ясо птиці та вершки – відмінне поєднання. Коли важко зробити вибір між цими продуктами, ми радимо їх з’єднати. Подавайте з фунчоззой або овочами, приготовані на грилі.

Покроковий рецепт

1. Курячу грудку (без кісток) або куряче філе наріжте порційними шматочками. Приправте спеціями і обсмажте на олії.

2. Цибулю наріжте півмісяцем. Додайте до м’яса курки.

3. Гриби очистіть і тонко наріжте. На окремій сковороді обсмажте.

4. З’єднайте гриби з курячою грудкою і цибулею. Приправте спеціями і залийте червоним вином. Тушкуйте не більше двадцяти хвилин.

5. По закінченню часу, влийте вершки і продовжуйте тушкувати. Додайте крохмаль і дочекайтеся загустіння.

6. Подавайте блюдо з будь-яким гарніром.