Інгредієнти розраховані на 2 порції
Інгредієнти
Цедра апельсина – з цілого апельсина | |
Сік апельсиновий – 1–го апельсина | |
Сіль – про смаком | |
Мелений чорний перець – про смаком | |
Куряча грудка – близько 600 г | |
Груша – 2 шт. | |
Соус – вишневий соус |
.
Покроковий рецепт
Апельсин помити, натерти цедру.
Розрізати апельсин навпіл (пару часточок відкласти для прикраси), вичавити сік.
Цедру і сік перелити в глибоку миску. Додати сіль, перець.
Опустити в апельсиновий маринад курячі грудки (без шкіри і кісток). Відправити в холодильник не менше ніж на 1 годину.
Груші помити, розрізати навпіл, за допомогою ложки видалити серцевину. Поставити запікатися в духовку на 10 хвилин при температурі 160 С.
Курячі грудки обсмажити з обох боків на олії до готовності.
Готові курячі грудки викласти на тарілку, груші і часточки апельсина викласти поруч. Заправити вишневим соусом. Приємного апетиту!