Варіант для швидкого вечері. Куряча печінка гаситься за лічені хвилини. Досить підібрати гарнір і вечеря готова.
Інгредієнти
печінка куряча – 300 грам | |
цибуля ріпчаста – 1 шт | |
морква – 1 шт | |
майонез – 30 грам | |
сіль, перець – за смаком |
Як приготувати Куряча печінка, тушкована в майонезі
Блюдо досить калорійно, за рахунок присутності в рецепті майонезу, але поєднання гармонійно. Раджу спробувати приготувати саме з майонезом. При бажанні можна замінити сметаною, але смак виходить вже не той.
Покроковий рецепт
Печінка курки промити, порізати, видалити всі непотрібні частини.
Обсмажити на сковороді порізані моркву з цибулею.
До обсмаженою овочам додати печінку, обсмажити протягом 5 хвилин.
Додати до печінки майонез, перемішати
Влити воду і тушкувати 5 хвилин до готовності.