Куряче філе під овочами Венеція

Куряче філе під овочами Венеція – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне і яскраве блюдо, яке стане паличкою-виручалочкою для кожного кулінара.

Інгредієнти

Філе куряче (подвійне) – 1 шт.
Печериці – 350 гр.
Болгарський перець – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Томатна паста – 2 ст. л.
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Куряче філе під овочами “Венеція”

Деякі люди недолюблюють куряче філе, вважаючи його смаку і сухим. Частково це думка про м’ясі склалася із-за того, що відварне філе входить до складу більшості дієт, а в те, що дієтичне харчування може бути смачним, вірять одиниці. Але зараз мова зовсім не про харчові обмеження. Куряче філе можна приготувати так, що будь-який, навіть найвибагливіший гурман, пальчики після нього оближе.

Покроковий рецепт

Підготувати овочі: цибулю очистити і порубати, перець звільнити від насіння і нарізати кубиками, шампіньйони ретельно промити і дрібно нарізати.

На розігрітому рослинному маслі в першу чергу обсмажити до прозорості цибулю.

Після чого додати до нього кубики болгарського перцю і продовжувати смажити, періодично помішуючи, на середньому вогні.

Через кілька хвилин всипати до овочів гриби, ще хвилину продовжувати обсмажувати, потім накрити кришкою сковороду і тушкувати овочі до повного випаровування рідини.

Філе нарізати порційними шматочками і злегка відбити кожен з них за допомогою дерев’яного молотка.

Змастити форму для запікання олією і викласти в неї пластини філе.

М’ясо присолити і змастити зверху кетчупом або томатною пастою.

Злегка остиглі овочі викласти товстим шаром поверх м’яса.

Для того щоб під час запікання овочі не пересохли, їх можна злегка присипати тертим твердим сиром і змастити майонезом. Запікати м’ясо в духовці при 190 градусах протягом 25-30 хвилин.