Смачне і яскраве блюдо, яке стане паличкою-виручалочкою для кожного кулінара.

Інгредієнти
| Філе куряче (подвійне) – 1 шт. | |
| Печериці – 350 гр. | |
| Болгарський перець – 2 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Томатна паста – 2 ст. л. | |
| Рослинне масло – для смаження |
Куряче філе під овочами Венеція – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Смачне і яскраве блюдо, яке стане паличкою-виручалочкою для кожного кулінара.

| Філе куряче (подвійне) – 1 шт. | |
| Печериці – 350 гр. | |
| Болгарський перець – 2 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Томатна паста – 2 ст. л. | |
| Рослинне масло – для смаження |