Інгредієнти.
Часник почистити, закинути в чашу блендера. Туди ж пересипати мигдаль (чистити горіхи я не стала), влити оливкову олію, додати сіль, перець, листочки чебрецю.
Все перемолоти в крихту. Мигдалеву суміш перекласти на плоску тарілку.
Куряче філе промити, обсушити (або промокнути паперовим рушником). Кожне філе з усіх боків обваляти в мигдальній суміші (за рахунок того що додано оливкова олія, крихта не буде сильно обсипатись).
Перекласти куряче філе, обсыпанное в мигдальній крихті на решітку. Під решітку поставити деко. Всі відправити в розігріту до 180 градусів духовку (середній рівень). Зверху м’ясо я накривала пекарської папером, так як духовка у мене сильна. Через 15 хвилин починайте перевіряти м’ясо, воно може бути готове, а може і ні, так як духовки у всіх різні. У цьому рецепті головне не перетримати м’ясо, інакше воно може вийти сухим.
Як перевірити готовність курячого філе?
В саму товсту філейну частину застроміть ніж. Повинен витекти прозорий сік, якщо соку немає – м’ясо пересушена. Куряче філе в мигдальній крихті готово. Таке блюдо ідеально підійде для людей, що дотримують дієту. Подавати відразу з будь-яким гарніром і овочами.
Приємного апетиту!